Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

WEB https://corumbmtal.meb.k12.tr
Adres : Bahçelievler Mah. Bahabey Cad. No1 ÇORUM
VİZYON : Mesleki eğitimle birlikte düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş, bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilere sahip, milli kültürüyle gurur duyan, insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerine açık, kendisi ve çevresiyle barışık, sanat duyarlılığı gelişmiş, özgüveni, hak ve adalet sorumluluk bilinci yüksek, gayretli, girişimci, yenilikçi, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştirmek istiyoruz.
MİSYON : Mesleki eğitimle birlikte düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş, bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilere sahip, milli kültürüyle gurur duyan, insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerine açık, kendisi ve çevresiyle barışık, sanat duyarlılığı gelişmiş, özgüveni, hak ve adalet sorumluluk bilinci yüksek, gayretli, girişimci, yenilikçi, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştirmek istiyoruz.
BAŞARILAR : Başarılarımız ve projelerimiz haber ve duyurularla yayınlanmaktadır.

Saatler : 08:00
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık :
Kontenjan Bilgileri : Duyurular kısmında gerekli bilgilendirmeler güncellenmektedir.
Taban-Tavan Puan Bilgileri : Duyurular kısmında gerekli bilgilendirmeler güncellenmektedir.
Okulun Sınav Başarı Durumu : Başarılarımız ve projelerimiz haber ve duyurularla yayınlanmaktadır.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : Başarılarımız ve projelerimiz haber ve duyurularla yayınlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler : Web sitemizde HABER ARŞİVİ linkinde tüm faaliyetleri eklenmiş olup, arşivlenmiştir.
Bilimsel Etkinlikler : Web sitemizde HABER ARŞİVİ linkinde tüm faaliyetleri eklenmiş olup, arşivlenmiştir.
Proje Çalışmaları : Web sitemizde HABER ARŞİVİ linkinde tüm faaliyetleri eklenmiş olup, arşivlenmiştir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Web sitemizde HABER ARŞİVİ linkinde tüm faaliyetleri eklenmiş olup, arşivlenmiştir.